Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyU školky, Hořovice - Hořovice, Středočeský kraj

U školky, Hořovice - Hořovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu nový byt v Hořovicích. Byt je částečně vybaven vestavěnou kuchyňskou linkou vč. vestavěných spotřebičů, koupelna vč. nábytku. Byt je situován na klidném místě nad městem. Byt je vytápěn samostatným plynovým vytápěním, které zajišťuje i ohřev vody. Ceny energií jsou tudíž závislé jen na požadavcích nájemníka. K bytu náleží sklep. Parkování je zajištěno vedle domu. Součástí bytu je balkon situovaný na jižní stranu. V bytě rozvod - satelitního a digitálního signálu, do bytu zavedena telefoní linka a rozvod internetu.

Byt splňuje požadavky na moderní bydlení. A je ideální pro lidi, kteří preferují klidnou lokalitu s blízkostí přírody avšak jen 5 min. chůze do centra města.

V současné době se měsíčně platí pouze záloha na plyn, elektřinu a čtvrtletně na vodu. Po vzniku společenství vlastníku přibyde poplatek do fondu oprav. Celkově by se poplatky i s fondem oprav měly pohybovat při průměrné spotřebě kolem 2000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu79746
Dispozice3+kk
Podlaží1
Plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.