Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyBudečská, Praha - Vinohrady

Budečská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Přímý majitel pronajme zrekonstruovaný byt 2+kk (2+1), 80 m2. Praha 2-Vinohrady, Budečská ul., volný 02/2015, 2.patro s výtahem, UPC. Ložnice a obývací místnost + velký kuchyňský kout oddělený výklenkem bez dveří. Byt je proto 2+kk o dispozici 2+1, rozdíl je pouze v tom, že kuchyň není stavebně oddělena dveřmi. Kuchyňská linka včetně el. trouby, varné desky, digestoře, myčky na nádobí, lednice s mrazákem. Koupelna s vanou, pračka, WC samostatné. V ložnici je vestavěná skříň, jinak je byt bez zařízení! (virtuální prohlídka http://www.vgr.cz/virtual/?virtualid=13) Vlastní plynový kotel. V předsíni a kuchyni je dlažba, v pokojích parkety. Byt je vzhledem ke své dispozici ideální pro pár. Vhodné pro nekuřáky. Zvířata jsou možná po dohodě. RK bez provize. Cena 14000+3000 zúčtovatelné poplatky.

Direct owner rents renovated apartment 2 + kk (2 +1) 80 m2. Prague 2-Vinohrady, Budečská St., free 02/2015, 2nd floor with lift, UPC. The bedroom and living room + large kitchen separate alcove without a door. The apartment is therefore 2 + kk 2 +1, the only difference is that the kitchen is not structurally separate doors. Kitchen with el. ovens, hobs, hoods, dishwashers, fridge-freezer. Bathroom with bath, washing machine, separate toilet. The bedroom has a wardrobe, otherwise the apartment is unfurnished. The gas boiler. The hall and kitchen tiles, parquet in the rooms. The apartment is available due to its ideal for a couple. Suitable for non-smokers. Pets are allowed on request. RE without commission. Price 14000 +3000 billable charges.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7986
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.