Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 114 m² bez realitkyHrušovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Hrušovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 462 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízíme k prodeji byt 3,5+1 ve velmi atraktivní a klidné lokalitě centra Ostravy.Byt se nachází ve 3.poschodí domu z období "první republiky".Nabízí užitnou plochu 114 m2,tři velké pokoje a menší pracovnu.Nemovitost je v bezvadném stavu, v průběhu června bude probíhat výměna oken.Vynikající dostupnost služeb,dopravy a oddychových aktivit (cca 300 m od Komenského sadů).Vhodné rovněž jako manažerský byt.Nabízíme Vám prohlídku, prosím kontaktujte nás!

We offer a flat 3.5 +1 in a very attractive and quiet location in the center is located in Ostravy.The flat is on the third floor of house from the year of 1925. Offers a usable area of 114 m2, three large rooms and smaller workroom.Property is in perfect state. During June will be an exchange of windows.Excelent availability of services, transport and leisure activities (about 300 m from the Central park). Suitable as well as management’s flat!!.We would like to invite you for visit, please contact us!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu79939
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha114
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.