Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyFrancouzská, Praha - Vinohrady

Francouzská, Praha - Vinohrady
Cena5 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme prodej nového cihlového bytu po kompletní rekonstrukci domu i bytu (listopad 2007): velmi dobře dispozičně řešený světlý byt 2+kk o ploše 46,5m2 s travnatou terasou o rozloze 33,6m2 v srdci Vinohrad - Francouzská ulice. Velmi dobrá dopravní dostupnost, zastávka tram Jana Masaryka 50 m, stanice metra Nám. Míru 250 m. V blízkosti domu jsou obchody, restaurace, škola a pošta.

Byt se skládá z: předsíně 3,7 m2, ložnice 13,1 m2, obývacího pokoje s jídelním koutem 20,7 m2, oddělenou kuchyní 5,6 m2, koupelnou + WC 3,4 m2, zatravněnou terasou 33,6 m2. Vybavení bytu: kuchyňská linka s vestavným sporákem a sklokeramickou deskou, digestoří, vestavnou chladničkou s mrazničkou, koupelnovou skříňkou se zrcadlem. V bytě je nový plynový kotel pro ohřev vody a vytápění. Nová dřevěná okna jsou vybavena gárnyžemi a sítěmi proti hmyzu. Podlaha - nové dubové parkety. Nové dveře, vchodové jsou protipožární. Nově vymalováno. Připojení k internetu a satelitu. Vzhledem k tomu, že dům je po kompletní rekonstrukci jsou požadovány velmi nízké měsíční poplatky do fondu - Kč 961,-. Do bytu je možné se ihned nastěhovat.

Možnost parkování v suterénu domu (pronájem či koupě garáže).

We offer new brick apartment after complete reconstruction of the house and the apartment (November 2007): apartment has a very good disposition - 2+kk, 46.5m2 with a lawn terrace 33.6m2 in the heart of Vinohrady - Francouzska street. Very good city transport accessability - tram stop Jana Masaryka 50 m, metro station Nám. Míru 250 m. Shops, restaurants, school and post office are located nearby.

Apartment consist of: entrance 3.7m2, bedroom 13.1m2, living room with dining area 20.7m2, separate kitchen 5,6m2, bathroom 3.4m2, lawn terrace 33.6m2. Apartment is equipped with: kitchen set with the oven and cooker, digestor, refrigerator, bathroom furniture with a mirror. Wooden windows are equipped with fly-nets and curtain tracks. New oak wooden floor. New gas heating system. New paint. Internet + satelit connection. Very low monthly charges to the house fund are CZK 961,-. Ready to move in! Ask for more information and a visit. We speak English.

Parking is available below the house (to rent or to buy).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80041
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.