Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 41 m² bez realitkyKarafiátova , Olomouc - Neředín, Olomoucký kraj

Karafiátova , Olomouc - Neředín, Olomoucký kraj
Cena1 035 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 389 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 1+1 v 2. patře panelového domu na ulici Karafiátova, Olomouc. Byt je v osobním vlastnictví o rozloze 41 m2, má ústřední topení s měřiči a centrální ohřev vody (zateplené všechny zdi, minimální ztáty- velká úspora tepelné energie). V bytě jsou omítky, vestavěné skříně, žaluzie, parkety, k bytu náleží balkon se sušákem prádla, sklep. Byt je v původním, velmi zachovalém stavu, po částečné adaptaci. Dům je situován v klidné ulici za FN, 4-patrový s novou fasádou, střechou a novými stupačkami, k dispozici je kočárkárna, kolárna. V pochůzkové vzdálenosti se nachází kompletní občanská vybavenost ( obchod, lékař, nemocnice, škola, školka, MHD), parkování před domem.

Flat 1+1, situated in 2. floor of prefab house at Karafiatova street, Olomouc. Flat is private, area is 41 m2, there is central heating with posibility of heat correction and measurement ( minimal heat loss - big saving of money). There is plaster on the wall, jalousie in the windows, pits, inbuilt wardrobes). Balcony and cellar is included. Flat is in original conditions after partial adaptation. Flat is situated in silent street, prefab house is rebuilt with new roof and heat plasters including new waste water pipes. There is possible to use the room for bicycles and prams ( buggies) . There is complete support near around including public transport, school, shops etc. Parking place is in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80271
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha41
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.