Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyOblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Oblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme byt 2+kk k pronájmu na ulici Oblá, Nový Lískovec. Byt je o velikosti 48 m2, v domě se nacházejí 2 výtahy, velmi dobrá dostupnost do centra města, v těsné blízkosti zastávka MHD (asi 2 minuty), supermarket, pošta, škola, školka, lékárna, sportoviště s dráhou pro inline brusle a jiné…Cca 250 m od bytu je vybudovaný nový univerzitní kampus, obchodní dům Tesco a dalších 50 obchodů a restaurací. V blízkosti je taktéž les vhodný pro relaxaci a oddech. Byt se nachází v klidné části, velmi dobré vztahy se sousedy!

Byt se pronajímá plně zařízený - kuchyňská linka, sporák, lednice, televize, pračka, sedací souprava, obýváková stěna, šatní skříně atd...

Prohlídky možné ihned, byt volný od 1.července 2010.

Flat 2+kk for rent. The flat is on street Obla, Novy Liskovec from which its very easy to get to the city centre. There is a bus stop very close to the flat(about 2 minutes), supermarket, post office, school, nursery, chemistry, fitness centre. There is also a new Tesco store with other 50 shops and restaurants.

Flat is fully furnished - fridge, washing machine, TV set, sofa and other furniture. All furniture is new.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80323
Dispozice2+kk
Podlaží9
Plocha47
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.