Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyJílovská, Praha - Lhotka

Jílovská, Praha - LhotkaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč


Dlouhodobě pronajmu čerstvě zrekonstruovaný byt 1+kk v Praze 4 - Lhotce. Byt má výměru 45m2 + lodžie, nachází se v přízemí rekonstruovaného panelového domu a je částečně zařízený. Kromě nové kuchyňské linky, plynového sporáku a lednice je k dispozici i televize, skříňky a dvě postele (možno vybavit vlastním nábytkem). Bytové jádro je zděné, v místnostech jsou laminátové plovoucí podlahy a dlažba. Lodžie je zasklená, s mříží. V bytě je dálkové ústřední vytápění a ohřev vody. MHD 9 min bus na M Kačerov, 15 min bus na metro Smíchovské nádraží. V místě je veškerá občanská vybavenost, nedaleko je lesopark. Možno zavést internet od UPC. Cena 9900kč včetně poplatků + kauce jeden nájem.

Long term rental offer - freshly renovated apartment 1 + kk in Prague 4 - Lhotka. The apartment has 45 m2 + balcony, it is located on the ground floor of the reconstructed panel building and it is partially furnished. Besides the new kitchen, gas stove and fridge is also available TV, cabinet and two beds (can be equipped with your own furniture). Sanitary unit is made of brick, the rooms are laminate floors and tiles. Balcony is glazed with grille. The apartment has central district heating and water heating. 9 min bus stop to subway station Kačerov, 15 min by bus to station Smichovské nádraží. In the place there are all the amenities, forest park nearby. It is possible to introduce the internet from UPC. Price 9900kč including fees + deposit a guarantee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80392
Dispozice1+kk
Podlaží1
Plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.