Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyLábkova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Lábkova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 200 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


POŽADOVÁNA VRATNÁ KAUCE(NEPLATÍ PRO STUDENTY)!!!Pronajmeme dlouhodobě, kompletně zařízený panelový byt 2+1 ve zvýšeném přízemí. Byt je vymalovaný, nová dlažba, lina včetně plastových oken a žaluzí.V předsíni je malá oddělená komora-dílna(včetně pracovního stolu) či úschovna na kola. Kuchyň je částečně vybavena včetně nádobí, lednice, mrazáku a plynového sporáku s elektrickou troubou. Je klasického panelákového tvaru L, takže umožňuje vytvoření jídelního koutku. Koupelna je vybavena vanou a umývadlem, WC je samostatně. Jedna z místností- obývací pokoj(nová rozkládací sedačka s úložným prostorem + obývací stěna) má samostatný vstup, druhá - ložnice s postelí je přístupná jak z kuchyně tak z předsíně.

U objektu je velmi dobré parkování a v blízkosti se nachází jak MŠ, základní škola,zdravotní a nákupní středisko a je i dobrá dostupnost MHD.Byt nemá vlastní balkon,ale lze užívat společný pro dvě bytové jednotky.V celém domě bylo provedeno zateplení a nová fasáda.

Možno zanechat kabelovou televizi a internet.Po špatné zkušenosti s poslední nájemnicí jsme nuceni požadovat vratnou kauci ve výši dvonásobku nájemného.(v případě studentů kauce nutná není).Upozorňujeme, že v bytě není dovolen pobyt zvířete(pes,kočka) bez předchozího projednání!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80427
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha64
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.