Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyU Výkupního Střediska, Praha - Řeporyje

U Výkupního Střediska, Praha - Řeporyje
Měsíční nájemné9 500 Kč


 Pronájem samostatného bytu v novostavbě RD, Praha 5-Řeporyje. Plocha 66m2 (ložnice, hala, kuchyň, koupelna, 2 x dřevěné patro) + 12m2 venkovní terasa v zahradě, ideální pro 2 osoby nekuřáky bez domácích zvířat k dlouhodobému pronájmu. Horkovzdušná trouba, lednice, myčka, alarm, internet, 30 min. městskou dopravou do centra Prahy. Nájemné 9.500,-Kč měsíčně + záloha na veškeré služby 2.000,-Kč měsíčně. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nereaguji na nabídky realitních kanceláří.

Upřesnění:

Jedná se o oddělenou část rodinného domku v části Prahy Řeporyje. Byt má samostatný vchod do „haly“ s výměrou 13,5m2 (nynější nájemce jej užívá jako prostor s rohovým sezením a s TV). Z této haly se dá po dřevěném schodišti vyjít na menší (6,3m2) ze dvou dřevěných mezipater a přes toto se vstupuje do podkrovní ložnice o výměře 9m2 se střešním oknem. Z haly se též vstupuje prosklenými dveřmi do společné prostory kuchyně a obývacího prostoru (18,93m2). Z tohoto prostoru je možné vystoupat po zalomeném dřevěném schodišti na druhé větší (15,7m2) dřevěné mezipatro s jedním střešní a jedním klasickým oknem. Ihned za dveřmi z haly je možné vstoupit do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Z prostoru kuchyně a obývacího prostoru se dvojitými prosklenými dveřmi vstupuje přes pár schodišťových stupňů na terasu ze zámkové dlažby (12m2). U této terasy je část zahrady, která není nijak oddělena od zahrady ostatní, ale svou polohou nabízí klidné posezení ve stínu několika vzrostlých borovic. Za plotem teče malý potůček. Parkování je možné na ulici. Zastávka MHD (autobus na metro (Luka) jede cca 5 minut, přes den s četností cca každých 10-15minut) je vzdálena 400 a 600m. Byt má vlastní podružné odečty vody a elektřiny, služby jsou vyúčtovávány dle těchto odečtů. Topení je elektrické řízené programovatelným termostatem. Pro byt a dům (V domě bydlím s manželkou a dvěmi malými holčičkami) je přistavena jedna sběrná nádoby na odpad – ideální je alespoň v nějakém rozsahu odpad třídit. Pro dva domy je zřízena ČOV a tedy se neplatí stočné, pouze odvoz kalu cca 2x za rok. Počítačová síť je rozvedena po všech místnostech. Byt je zabezpečen alarmem s pohybovými a dveřními čidly.

K nastěhování: 1/10/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8050
Dispozice2+1
Typ budovyOstatní
Plocha66
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.