Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1726 m² bez realitkyNádražní , Újezd u Brna - Újezd u Brna, Jihomoravský kraj

Nádražní , Újezd u Brna - Újezd u Brna, Jihomoravský kraj
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o prodej případně i pronájem (plně zařízený) velmi pěkného rodinného

domu po celkové rekonstrukci a modernizaci se zahradou.Zastavěná plocha a dvůr 379 m2, zatravněná zahrada se stromy 1347 m2.

1.NP: průjezd + obytná část ( cca 90 m2) - hala s interierovým točitým dřevěným schodištěm do 1. NP, vestavěné skříně, obývací pokoj je propojený s kuchyní s jídelnou, prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem + WC, 2x spojovací interierové dřevené dveře, dvoukřídlové, zasunovací a prosklené.

2.NP- ( nástavba, cca 100 m2) - velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s terasou směrem do zahrady, koupelna se sprchovým koutem + WC, 2 pokoje. 2 parkovací místa před domem, vytápěný průjezd slouží jako garáž pro dvě vozidla rozvod kabelové televize v celém domě. Plynové topení - samostatná kotelna ve dvoře, voda ohřev - el. bojler, italské obklady, podlahy - dlažby, plastová

okna, dveře dýhované, střešní okna, vstupní dveře - dvoukřídlové hliníkové, bezpečnostní skla,průjezd - garážová vrata na dálkové ovládání.

Město s 3000 obyvateli cca 15 km od Brna, integrovaná doprava, v místě lékaři, škola, školka, pošta, obchody, koupaliště a další. V blízkosti nákupní centrum Olympia, Tesco,Makro. Ihned volný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80639
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 726
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.