Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkySulova, Praha - Zbraslav

Sulova, Praha - ZbraslavVybaveno
Měsíční nájemné8 700 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Dovoluji si Vám nabídnout k dlouhodobému podnájmu družstevní slunný byt 2+kk po rekonstrukci v posledním patře panelového domu. Byt se nachází v klidné části Prahy 5 a je kompletně vybaven nábytkem a bílou technikou (pračka, lednice s mrazákem, sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou, digestoří, rychlovarná konvice, možnost připojení myčky), a je připraven k okamžitému nastěhování. Dále je Vám k dispozici nová kuchyňská linka s dostatečně velkou pracovní deskou a odkládacím pultem, nově byla namontována plastová okna s žaluziemi. Dispozice bytu je patrná z přiloženého půdorysu, velkou výhodou je zachování samostatného WC a prostorné předsíně.V ložnici je více prostoru, jak je na obrázku, plocha postele je na obrazcku chybně větši. Samotný dům prošel kvalitní revitalizací a má reprezentativní vzhled a především v domě nebydlí problémoví nájemníci. Okna do klidné ulice s výhledem na kopec Závist. Samozřejmostí jsou bezpečnostní dveře.

Byt disponuje dostatečnými úložnými prostory k uložení Vašich věcí, včetně obývací stěny, šatní skříně, botníku, zrcadlová skříně INDECO. Možnost uložení krabic od stěhování ve sklepě. V domovní STA je 16 programů (český standard+ TV JOJ, JOJ Plus, STV 1, Eurosport, Markýza, Óčko). Možnost připojení do místní sítě LAN bez FUP za 350,- Kč měsíčně rychlost cca 10 Mb/s , která je vyvedena v zásuvce až do pracovního kouta v obývacím pokoji.

Rychlé spojení MHD do centra 17 minut na Smíchovské nádraží, MHD cca 200 metrů od domu, noční spojení bus 507. Lidl v docházkové vzdálenosti 3 minuty, Albert 7 minut. Veškerá občanská vybavenost, včetně nekuřácké restaurace. Výborné napojení na pražský okruh. V okolí je dostatek zeleně a dětských hřišť, včetně parku se zákazem vstupu psů. Kolo či kočárek lze uskladnit v kočárkárně. Parkování v okolí domu či placené garáže. Od sousedů nemám poznatky, že by jim auto před domem bylo vykradeno.

Měsíční nájem 8 700,- Kč. Služby účtovány dle Vaší individuální spotřeby, zálohové platby na veškeré služby pro 2 osoby 2700,- Kč. Nabídka není určena pro občany mimo EU a vždy alespoň jeden z podnájemců musí mít státní příslušnost ČR či SR. Podnájemní smlouva v souladu s OZ, kauce požadována ve výši 14 000 Kč a to ve 2 splátkách, vzhledem k hodnotě vnitřního vybavení a zařízení bytu, kdy 2. splátka je požadována až po 3 měsících od nastěhování. Kauce je samozřejmě vratná a může být uhrazena i jinými hodnotnými předměty, jak penězi.

Neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace a dohodnutí si osobního setkání. Do emailu již prosím navrhněte, kdy by Vám vyhovovalo byt navštívit, velmi urychlíte naši vzájemnou domluvu. Do emailu uveďte též, prosím, skutečnosti, které by mohly mít vliv na možnost uzavřít smlouvu (např. hlučný hudební nástroj) a počet osob, které by byt obývaly.

Děkuji Vám.

BEZ PROVIZE OD PŘÍMÉHO MAJITELE

Nejbližší termín prohlídek:

2. listopadu celý den

3. listopadu celý den

5. listopadu celý den

Možný termín nastěhování: ihned

NEMÁM ZÁJEM O KONTAKTOVÁNÍ REALITNÍMI KANCELÁŘEMI

Address: Praha 5, Sulova 1247,the flat is situated in the last floor of the slab block after reconstruction. The neighbourhood of the house is very calm, it is a kind of garden-suburb. With regard to the flat itself, it is fully equipped, has got 42 m2, is composed of 2 rooms, hall and kitchenette. The flat is after reconstruction too, there is a new kitchen, new bathroom. You can use internet with no FUP about 12 Mb/s. Television has 16 chanells, includes Eurosport. Connection to Prague center is very quick and regular,even night transport. It takes only 17 minutes to subway. If more information needed, just write me email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80643
Dispozice2+kk
Podlaží4
Plocha42
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.