Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 128 m² bez realitkyFRANTY KOCOURKA, Praha - Smíchov

FRANTY KOCOURKA, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Pronajmu byt 4+1 = 128m2 v Rodinném domě s velkou cca 800m2 zahradou kolem domu v klidné části v Praze 5-Smichov s krásným výhledem na Prahu. Možnost ZDARMA bezproblémového zaparkování vašeho Auta přímo před domem bez nutnosti dlouho někde hledat místo k zaparkování. Byt je čerstvě vymalován, bez nábytku pouze s Kuchyňskou Linkou, nový Plynový Sporák MORA, Laminátová Plovoucí podlaha, Koupelna (Vana, Umyvadlo, Připojení připravené pro vaší Pračku) Ústřední topení na plyn, Možnost připojení vaší TV na společnou Anténu. Možnost umístit zde vaší vlastní Poštovní schránku. Nejlépe pro NEkuřáky klidně i rodinku s dětmi a slušné pracující lidi kteří nebudou v noci rušit noční klid v domě nadměrným hlukem!! Možné i pro studenty kteří hledají klid pro učení se. Je zde velice dobré spojení na MHD a to i v nočních hodinách. Autobus 231 (Autobusová zastávka cca 150m od branky), Tram č. 7, METRO "B" - Anděl + NOČNÍ Autobusová linka 508. Pro vaše děti jezdí zde i Školní Autobusová linka. VOLNÉ PRAKTICKY IHNED ale až po PŘEDEM ZAPLACENÍ PRVNÍHO NÁJMU 17.000,-Kč + KAUCE 25.000,-Kč v HOTOVOSTI. Při dání Kauce ve 30.000,-Kč je na stálo měsíční nájem 15.000,-Kč/měsíčně. Nutná záloha na Vodu alespoň 500,-Kč/měsíčně. Podmínka peníze VŽDY POUZE v HOTOVOSTI !!! V případě vašeho zájmu Vám pomohu vyřídit uzavření smlouvy na Elektřinu a Plyn u dodavatelů. Dům se nachází v klidné části Prahy 5 - Smíchov s velkou cca 800m2 zahradou kolem domu kde lze po vzájemné předem domluvě částečně využívat pro relaxování.

Osobní prohlídka je možná ale po telefonické domluvě ve všední dny až po 19hod nebo o víkendu v odpoledních nebo večerních hodinách.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne Realitní Kanceláře!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80799
Dispozice4+1
Podlaží1
Užitná plocha128
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.