Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyU Strouhy, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský kraj

U Strouhy, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský kraj
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 681 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


PROSTORNÝ, MODERNÍ BYT 2+KK, 64 M2, OV, NOVOSTAVBA Z ROKU 2006, VESTEC U PRAHY

Byt je v 1. patře dvoupodlažního domu.

Dispozice: Velký obývací pokoj tvoří jednu místnost s jídelnou a prostornou, moderní, kompletně vybavenou kuchyní. Celková plocha pokoje je 36 m2. Z obývacího pokoje vede dvěma velkými francouzskými okny vstup na balkon směřovaný do klidné ulice. Dále je součástí bytu světlá, velká ložnice (16,5 m2), vstupní chodba (5,5 m2) a koupelna (5,6 m2). V celém bytě jsou kvalitní plovoucí podlahy. Ve vstupních prostorách a koupelně je dlažba. V chodbě je velká vestavěná skříň. Veškeré vybavení bytu (vč. pračky, nábytku a kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči) je zahrnuto v ceně. Topení a ohřev vody je zabezpečeno vlastním plynovým kotlem, který se nachází přímo v bytě.

K bytu je možné přikoupit také komoru v přízemí o rozloze 9,4 m2 za cenu 70 tisíc Kč a pohodlné parkovací místo hned vedle vchodu do domu také za cenu 70 tisíc Kč. Byt je v osobním vlastnictví připravený k okamžitému užívání bez nutnosti jakýchkoliv dalších investic.

Nedaleko domu je zastávka autobusu (bus č.326, č.332, č.334, č.335, č.337, č.339), s dostupností cca 15 minut ke stanici metra C – Budějovická, nebo Opatov. Dojezdová vzdálenost autem do Obchodního Centra Chodov cca 7 min.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost – kousek od domu je HyperAlbert, v docházkové vzdálenosti pekárna, restaurace, kadeřnictví, bowling apod. V blízkosti oblíbené tenisové centrum, fotbalové a volejbalové hřiště, do pěti minut golfové odpaliště. V okolí je i několik cyklostezek, údolí Botiče, atd. V nedalekých Průhonicích je možné navštívit kulturní památku Průhonický park, dendrologickou zahradu nebo i nákupní a zábavní centrum Průhonice - Čestlice s velkým aquaparkem Aquapalace Praha.

V roce 2010 bude dokončena jižní část stavby silničního okruhu kolem Prahy a díky tomu se několikanásobně zlepší dopravní dostupnost v okolí, ještě pohodlněji se dostanete na D1, D5 i letiště.

Byt je ideální pro páry i jednotlivce, kteří hledají světlý, moderní, kompletně zařízený byt s výbornou občanskou vybaveností a dostupností do centra města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80816
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha64
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.