Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 800 m² bez realitkySlatinice, Slatinice - Slatinice na Hané, Olomoucký kraj

Slatinice, Slatinice - Slatinice na Hané, Olomoucký kraj
Cena1 600 Kč

Tato nemovitost již od 7 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku 800 m2 (stavební pozemek pro bydlení) – Slatinice, okr. Olomouc

!! Exklusivní místo k bydlení !! Prodáváme pozemek o rozloze 800 m2 určený k výstavbě rodinného domu. Pozemek se nachází v zajímavé lokalitě na okraji obce Slatinice (12 km od města Olomouc) v blízkosti lesa. Jedná se o hezké a klidné místo s jedinečnou polohou a výhledem na okolní krajinu, s výbornou dopravní dostupností. Veškeré IS jsou u hranice pozemku. Hledáte klidné a tiché místo k bydlení s přírodou za zády a přesto nadosah města Olomouc? Zde je řešení. Možno ihned začít stavět.

Lázeňská obec Slatinice se nachází uprostřed trojúhelníku měst Olomouc, Prostějov a Litovel. Slatinice jsou velice vyhledávané díky moderním lázním (založeny v 17.stol.), které využívají blahodárného účinku minerálního pramene pro léčbu onemocnění pohybového ústrojí. V obci je nadstandardní občanská vybavenost, za kterou obyvatelstvo vděčí lázním a také péči o lázeňské hosty.

Příjezd do Slatinic zajišťují pravidelné autobusové linky z Olomouce, Prostějova a Litovle, dostupnost do těchto měst je přímo ideální. Slatinice mají také vlastní vlakovou zastávku, dostanete se tedy vlakem do Olomouce i Prostějova. Samotná lázeňská obec a její okolí je propojena velkým množstvím stezek pro pěší a cyklisty.

Cena 1.600 Kč / m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81053
VlastnictvíOsobní
Plocha 800
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.