Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKarla Engliše , Praha - Smíchov

Karla Engliše , Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný, moderní, útulný byt 2kk ve 4.patře novostavby z roku 2006. Byt je ve výborném stavu. Součástí bytu je i balkón do klidného zeleného vnitrobloku. Byt je tichý. Byt je vybaven kuchyňskou linkou vč. veškerých spotřebičů a v koupelně je pračka. Během zimních měsíců jsou poplatky za topení velice nízké, byt je částečně vyhřívaný okolními byty. Byt je v těsné blízkosti metra Anděl, velkého nákupního centra a parku Sacre Coeur. V této lokalitě je veškerá sociální vybavenost. K bytu je možno dopronajmout i garažové stání přímo v budově za příplatek 3000 Kč (možné i pronajmout pouze byt). Byt je nabízen přímo majitelem (ne přes realitní kancelář).

Foto samotné budovy prosím viz.

http://www.andelcity.com/rezidence/fotogalerie.php

I would like to offer you very cozy, modern flat, which is located less than 5 min. walk from a metro station Andel (+ tram station Anděl). The building is new (built in 2006) and the flat is also in a perfect condition. The flat has a balcony oriented to a quiet courtyard. The flat is partially equipped. The kitchen is completely equipped and in the bathroom is a washing machine. In the surrounding area is a big shopping center, lot of restaurants, bars, cinemas and a park called Sacre Coeur. It is also possible to rent a parking space in the building for an extra charge of 3000 CZK/month. The flat is ready for moving in immediately. The flat is offered directly by the owner (thus no charges for real estate office).

For photos of the building please see:

http://www.andelcity.com/rezidence/fotogalerie.php

Note: If you do not speak Czech please use the following contact details: email:leamat@post.cz; cell phone: 737-105021.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81135
Dispozice2+kk
Podlaží4
Plocha56
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.