Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 170 m² bez realitkyStarokolínská, Praha - Újezd nad Lesy

Starokolínská, Praha - Újezd nad Lesy
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme mezonetový byt využitelný jako dvougenerační nebo dva samostatné byty. Byt se nachází v novostavbě viladomu v klidné části Prahy 9 - Újezda nad Lesy na Blatově, MHD 2 min pěšky od domu, spoj BUS cca 17 minut na metro Černý Most, 25 min metro Palmovka. Dům je situován ve vnitrobloku uprostřed zahrad. Parkování na vlastním pozemku nebo před domem, k bytu náleží i zatím nezkolaudovaná garáž. Dům má vlastní jímku odpadních vod. Terénní úpravy příjezdu k domu jsou před dokončením dočasně zpevněny štěrkem, v plánu napojení na veřejnou kanalizaci.

V městské části je veškerá občanská vybavenost (PennyMarket, Lidl, Lékař, Lékárna, ZŠ, MŠ,...).

Spodní část bytu (2+1) je orientována na jih a západ. V současnosti jsou místnosti využity jako pracovna a prostorný obývací pokoje spojený s velkou kuchyní a jídelnou. Dále se zde nachází dvě komory (v jedné je centrální vysavač, EZS, jističe, rozvod pro internet a telefon, ve druhé je bojler), samostatné WC a velká koupelna s vanou a sprchovým koutem. Celý prostor spojuje dlouhá chodba s prostorem pro vestavnou skříň.

Podkrovní část bytu (3+kk) je orientována na východ/západ. Ve východní části jsou nyní dva dětské pokoje, vedle je menší kuchyňka, prostorná koupelna vč. WC a bidetu. Západní část sestává z velké místnosti, která je nyní využita jako ložnice a pracovna se šatnou. Z této místnosti je vstup na terasu s výhledem do zahrad a k rybníku.

Byt má instalováno elektrické podlahové vytápění s možností ovládání přes PC. Veškeré spotřebiče jsou elektrické. Plyn je zaveden, avšak nepřipojen.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8114
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha170
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.