Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 55 m² bez realitkyMjr. Nováka, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Mjr. Nováka, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 290 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodávám byt 2+1, plocha bytu je cca 55m. Jedná se o družstevní byt v 11. patře, zatepleného panelového domu s novými plastovými okny v Ostravě Hrabůvce. Byt má samostatné dva pokoje, kuchyňku a velkou komoru, k dispozici je také sklep. Jádro je zděné. Byt má rekonstruovanou předsíň. Bydlení v klidné lokalitě s dostupností služeb i MHD. V blízkosti jsou školky i školy a také obchodní a průmyslové centrum Ostrava Hrabová. Prohlídky bytu jsou možné v soboty 22.5.2010 a 29.5.2010 v odpoledních hodinách po domluvě. Byt je k dispozici od července 2010.

Offering a two bedrooms flat. Area of a flat is about 55m. Location is in 11th floor of reconstructed building with new windows in Ostrava Hrabuvka. There are two separated rooms, kitchen and a huge closet. Also a cellar is available! The hall of a flat is reconstructed. The location of a flat is in quiet area with all the services nearby. (Public transportation, schools, shopping mall and industrial area of Ostrava Hrabova). Viewing of a flat is possible on May, 22 and 29 during afternoons. Flat is available on July 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81213
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíDružstevní
Plocha55
Podlaží11
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.