Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 117 m² bez realitkyPerucká , Praha - Vinohrady

Perucká , Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Dobrý den, nabízím k pronájmu krásný luxusní byt v klidné části pražských Vinohrad, o velikosti 100m2 obytné plochy a 17m2 terasy. Byt se nachází v novostavbě, která byla zkolaudovaná v roce 1998. K bytu jsou po dohodě k dispozici až 2 parkovací stání, která jsou v objektu domu v podzemních garážích. Součástí bytu je i možnost využítí bazénu, kočárkárny a zahrady za účelem grilování. Byt se nachází na druhém podlaží a má celkem 4 pokoje, 1 koupelnu a 1 oddělené WC, byt má i dostatek úložného místa a centrální vysavač.Co se týče zařízení, byt má kuchyňskou linku, pračku, myčku. Po dohodě lze byt i dovybavit. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti parku Havlíčkovy sady a Grobovka, cca 5 min chůze od tramvajové zastávky směr centrum. V blízkosti - supermarket, mateřská a základní škola.

Hello, i offer for rent a beautiful luxurious flat in a quiet neighbourhood of Prague 2 - Vinohrady, flatsize 100m2 plus 17m2 terrace.The flat is situated in a new building, built in 1998. After agreement, there are 1 or 2 subterrearean parking places available. Possibility to use a swimmingpool, garden for barbecue and a storage room. The flat is situated on the second floor, has 4 rooms, kitchen, wasching machine and a dishwasher, after ageement there is a possibility to bring some more furniture. The flat is situated close to park Havlíčkovy sady and Grobovka, approx.5 mins walk to the tramstop heading to the centre of Prague. Supermarket, nursery school and school in the neighbourhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81217
Dispozice4+kk
Podlaží2
Plocha117
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.