Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyTomáše ze Štítného, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj

Tomáše ze Štítného, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj
Cena670 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 841 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pěkný byt 3+1 (v osobním vlastnictví) s balkonem 3.patro ze 3, s garáží v super lokalitě u Kamencového Jezera vedle minigolfu v Chomutově. Cenový odhad provedený soudním odhadcem je cca 850000 Kč, z této ceny poskytuji slevu 100000 Kč na rekonstrukci koupelny a dalších 80000 na novou kuchyň. Byt má nová plastová okna, plovoucí podlahy, zrenovovaný balkon, místnosti jsou nově vyštukovány/vymalovány, je kompletně bez nábytku kromě starší kuchyňské linky a vedlejšího odkládacího pultu. Kromě samotných místností je k dispozici ještě vnitřní úklidová komora a druhá vnější na chodbě patra. Celý dům je výborně zateplen (jaro 2014) a má novou střechu. V domě se nachází pouze 16 bytů se serioznimi sousedy. Za 200000,- je k prodeji garáž (cca 50m daleko), na vrata garáže je vidět z balkonu. Byt prodám raději dohromady s garáží, ale není podmínkou. Berte to jako výhodu, protože parkování v této lokalitě bude brzy problém.

O kontakt s realitkami nebo makléři nemám zájem.

Byt je k dispozici ihned. Prohlídka je možná po předchozí domluvě emailem nebo telefonicky.

Cena kompletu je k jednání - nemám problém s případnou slevou. Cena je vyšší z důvodu skvělé polohy bytu (zimní stadion, aquapark, Kamencové Jezero, Lesopark Chomutov, vodní lyžování a možnost rybaření na nádrži "Banda" bývalé VTŽ, rekreační oblast obecně na dohled) a blízkosti garáže či dalšího parkování před ní.

For sale: Appartment (3 living rooms, kitchen, bathroom and corridor) with renewed balcony on 3rd floor in extremely good, nice and quiet part of town Chomutov, north of Czech Republic. Flat has new plastic windows, is clean without furniture. As a bonus you have garage for 1 car which is situated 50m from the house and it is visible from its balcony. Price for flat included garage is 870k CZK. You rather pay for perfect conditions of living, parking and safe place than for quality of flat itself.

I speak English, do not hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81222
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha74
Podlaží3
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.