Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 35 m² bez realitkyVýstupní, Praha - Vršovice

Výstupní, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Krátkodobý pronájem 2 +kk, 35 m2, v rodinném domě Praze 10 na Bohdalci, balkon, plně zařízený, za 5000 Kč + popl. - internet zdarma

Odjíždím opět krátkodobě do zahraničí na 3 měsíce (červen - srpen 2010) a na tuto dobu event. i na déle pronajmu svůj malý, leč velmi útulný byteček v podkroví rodinného domku v Praze 10 na Bohdalci. Vhodné pro 1 - 2 osoby. Byteček je zařízený – s příjemnou aurou, krásným výhledem a balkonem na zahradu. Hledám někoho s pozitivním vyzařováním, raději klidnější povahy. Vhodné pro někoho, kdo zatím nenašel výhodný dlouhodobý pronájem – získá čas se ještě porozhlédnout, nemusí kupovat žádné zařízení a taky ušetří ňákou tu korunku - :o)).

Byt se nachází v 1. patře podkroví rodinného cihlového domu v Praze 10 – Vršovicích (kopec Bohdalec). Pokoj s kuchyňským koutem, mikrovlnkou, lednici má rozlohu 24 m2, balkon 4 m2. Ložnička se skosenými stěnami je velká 9 m2. Koupelna je vybavená vanou a je společná s toaletou. Byt je vytápěn ústředním topením na plyn a ohřev vody je zajištěn plynovým boilerem. Jako bonus bezdrátové připojení k internetu zdarma. Velmi dobrá dopravní dostupnost.

Cena: 5 000 Kč (+ 1500 Kč poplatky 1 osoba, 2000 Kč 2 osoby)

Short-term rent 2 rooms + kitchenette, 35 m2, in a family house in Prague 10 Bohdalec, balcony, fully furnished, for CZK 5,000 + utilities. - free internet

I am leaving abroad for a short period - for 3 months (June-August 2010) and for this time event. longer I´d like to rent my small yet very cozy apartment in the attic of the family house in Prague 10 Bohdalec. Suitable for 1-2 persons. The apartment is furnished - with a nice aura, beautiful view and balcony to the garden. Looking for someone with a positive radiation, rather calmer nature. Suitable for someone who has not found a favorable long-term rent yet – s/he will gain some time to look around, does not have to buy any equipment and can also save some money :o)).

The apartment is located in the 1st floor in attic of the family brick house in Prague 10 - Vrsovice (Hill Bohdalec). The room with kitchenette, microwave, refrigerator is 24 m2, balcony 4 m2. Little bedroom with chamfered walls is 9 m2. Bathroom with bathtub and toilet. The apartment has central heating and gas hot water boiler. As a bonus, wireless internet for free. Very good accessibility of public transportation.

Price: 5000 CZK (+ 1500 CZK utilities for 1 person, 2000 CZK for 2 people)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81223
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.