Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyPřeštická, Praha - Hostivař

Přeštická, Praha - Hostivař
Cena4 830 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 837 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Prodám slunečný byt (orientace JZV) v novostavbě o rozloze 8O m2 se dvěmi balkony (14,2 a 3,4 m2) a sklepní kójí (3,24 m2) v bezprostřední blízkosti lesoparku Hostivař s dobrou dostupností MHD. Uvedená cena je včetně DPH a zahrnuje klientské změny. Jedná se o II. etapu projektu "Slunečný vršek II" developerské společnosti Orco. Více informací na http://www.orco.cz/slunecny-vrsek-2.html.

Slunečný vršek není jen váš domov. Kromě luxusního bydlení vám nabízí i širokou nabídku služeb jako například hypermarket, mateřskou školku, restauraci, lékárnu, tabák a další služby pro vaše příjemné bydlení. Slunečný vršek je výletní, rekreační a relaxační oblastí plnou zeleně. Zároveň je také centrem všech běžců, plavců, cyklistů, vyznavačů fitness, rekreačních i adrenalinových sportů.

Jinými slovy: Slunečný vršek je opravdovou revolucí v bydlení. Nabízí vám totiž vše all-inclusive - moderní a komfortní bydlení včetně rozmanitých vymožeností pro váš pohodlný a aktivní životní styl přímo uprostřed přírody.

K nastěhování: 31/8/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8151
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha98
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.