Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPod Nouzovem, Praha - Kbely

Pod Nouzovem, Praha - Kbely
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 899 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Světlý, mezonetový byt 2+kk (s možností přepažení na 3 + kk) o ploše 59,65 m2 ve 3. a 4. patře čtyřpatrové novostavby z r. 2005 s výtahem.

Více informací na: http://praha-byt.webnode.cz/

Byt je moderně vybaven 1 rok užívaným nábytkem. Kuchyňská linka se spotřebiči (digestoř, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, pračka, lednice). Kuchyňský stůl se židlemi, sedačka, konf. stolek, knihovna, 2 vestavěné skříně, skříňky, postel s úložným prostorem. Koupelna s vanou společně s WC. Bezpečnostní dveře,podlahy lino a dlažba, okna plastová a dřevěná se žaluziemi. Vodoměry, měřiče tepla, kabelová TV. V domě kočárkárna. Lze koupit garážové stání v domě.

Klidné bydlení v zeleni, velmi příjemný výhled. V okolí zámek Ctěnice, cyklostezky. V blízkosti největší lesopark v Praze o velikosti 40 hektarů. Veškerá občanská vybavenost v místě, velmi dobrá dopravní dostupnost. Měsíční poplatky 2.713 Kč (pro 2 osoby). Osobní vlastnictví - možnost financování hypotékou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81616
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha60
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.