Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyNáměstí Svobody, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj

Náměstí Svobody, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+kk v novostavbě v Úvalech.Byt je v osobním vlastnictví, je částečně zařízený - kuchyňská linka včetně spotřebičů, koupelna včetně pračky, vestavěné skříňky, vestavěná šatní skříň, botník v chodbě na míru, vlastní plynový kotel a ohřev teplé vody.Nájem 5 000,- plus poplatky.Výborné spojení do centra Prahy - vlak každou půl hodinu, nádraží vzdáleno cca 7 min. chůze, autobus na Černý Most několikrát denně.Občanská vybavenost Úvalech je dobrá - fitko, lékař, lékárna, bus, vlak, obchody, restaurace,čerpací stanice.Blízkost Prahy výhodou.K nastěhování v průběhu června 2010.

I offer rental of 1+kk flat in Uvaly, it is private property.The flat is partly furnitured - kitchen with houshold appliances, bathroom with washing machine, built-in wardrobes, combination boiler (gas +water).Rental 5 000,- CZK + fees.Very close to Prague-quick transport connection to centre of Prague - train every 30 minutes, bus to Černy Most (shopping centre, cinema,fitness).Available from June 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81873
Dispozice1+kk
Typ budovyCihla
Plocha31
VybavenoČástečně

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.