Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 113 m² bez realitkyU Třešňovky, Praha - Kobylisy

U Třešňovky, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Luxusní nově zařízený byt o velikosti 113m2, který se nachází v přízemí nového domu s výtahem v Praze 8 obklopený zahradou. Byt se skládá ze 3 ložnic, 2 koupelen, obývacího pokoje a plně vybaveného kuchyňského koutu. K bytu náleží 350 m2 zahrada, sklep a 2 parkovací stání v garáži, která jsou již zahrnuta v nájemném. Krásná klidná lokalita, dopravní dostupnost do centra. Tramvajová zastávka Okrouhlická 3min, metro C Kobylisy 10min pěšky.

Vybavení: alarm, internet, kabel.televize, lednička, mikrovlnná trouba, mrazák, myčka nádobí, pračka, satelit, sporák, sušička, trouba, výtah.

New luxurious furnished apartment situated on the ground floor of a new building with a lift in Prague 8. The apartment comprises living room with fully equipped kitchen corner, 3 bedrooms and 2 bathrooms. There is also 350 sqm garden, cellar and 2 garage parking spaces, already included in the rent. Comfortable living in quiet locality with good connection to the city centre by metro C Kobylisy and tram..

Equipment: alarm, cable, dishwasher, dryer, freezer, fridge, internet, lift, microwave, oven, satellite, stove, washer

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu82068
Dispozice4+kk
Podlaží1
Plocha113
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.