Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyU Krbu, Praha - Strašnice

U Krbu, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Majitel nabízí k pronájmu slunný byt 3+1/L ve Strašnicích o ploše 70m čtverečních, 2.NP/4 panelového domu po celkové rekonstrukci v klidné lokalitě u parku. Výborná dopravní dostupnost, 5 min. autobusem nebo 10-15 min. pěšky od stanice metra Želivského. Byt je po částečné rekonstrukci a zařízen. Jedná se o byt se 3 samostatnými pokoji, kde jsou parkety,koupelna a WC jsou zvlášť, v předsíni jsou 2 vestavěné skříně. Parkování je možné před domem.

The owner offers to rent sunny apartment 3+1 /balcony, of 70 square meters in an area of Strašnice, 2.floor / 4, house is after a total renovation in a quiet location near the park. Excellent transport accessibility, 5 min. by bus or 10-15 minutes walk from metro station Želivského. Flat is after partial reconstruction and is equiped. It is an apartment with 3 separate rooms, wooden floor, a bathroom and a toilet are separate, in the hall are 2 build-in wardrobes.Parking is possible before the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu82143
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha70
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.