Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 98 m² bez realitkyNad Želivkou , Praha - Nebušice

Nad Želivkou , Praha - NebušiceVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu zařízený byt v RD lokalitě Praha 6 - Nebušice, blízko autobusové stanice. K metru Dejvická je to 12 minut. V blízkosti je mezinárodní škola.

Byt má 3 pokoje, halu s jídelním koutem. Pokoje jsou zařízeny takto: jeden jako obývací (sedací souprava, TV, satelit, DVD) , druhý jako ložnice s vestavěnou šatnou a třetí pokoj má také vestavěnou šatnu a buď je zařízen jako dětský pokoj max. se dvěma lůžky nebo jako pracovna. V pracovně i v ložnici je přípojka na internet. Kuchyně, kromě kuchyňské linky je vybavena novou velkou ledničkou s mrazákem, kuchyňským sporákem s keramickou deskou s digestoři, myčkou na nádobí, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a vestavěnou spíži. Koupelna je vybavena vanou, koupelnovým nábytkem s velkým zrcadlem a je tam umístěna pračka. WC je samostatný vedle koupelny. Cena bez poplatku je 14 000 Kč , včetně 17 000 Kč.

For rent: A furnished two bedroom apartment in Praha 6 – Nebusice available. Steps away from “Skola Nebusice” bus stop. 12 minutes away from Dejvicka metro station and 10 minutes away from the airport. There is an international school closeby in the neighborhood. The apartment has 3 rooms, two bedrooms, two walk-in closets, a family room, a dining room, kitchen, and a balcony overlooking the garden. The tv in the family room has satellite, and the bedrooms are easily big enough for two beds with a desk or two. One of the bedrooms is sometimes used as an office by tenants, both of the bedrooms have internet connections. In the kitchen there is a new big refrigerator/freezer, dishwasher, and other appliances, everything in excellent condition. The washroom has a bathtub with a faucet and showerhead, mirrors, and a small washing machine (for clothes). WC room has only a toilet and is right next to the washroom. The couple who owns the house lives in the first floor. The top and bottom floors are connected by an indoor stairway that will be used by both the tenants and the couple. Doors to the actual apartment have locks. Price for the apartment is 14 000 Kc, and utilities usually come out to be about 3 000 kc a month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu82182
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha98
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.