Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 1125 m² bez realitkySTAČÍ, Býkev - Jenišovice u Mělníka, Středočeský kraj

STAČÍ, Býkev - Jenišovice u Mělníka, Středočeský kraj
Cena0 Kč


Stračí, velkoryse řešený objekt v centru dění vesnice, v blízkosti lesa. Jedná se starší objekt k zájmu milovníků koní, psů a volné přírody. Je možné koupit chalupu se zahradou za odhadní cenu a dále také v ceně 3 ha orné půdy. Objekt je postaven na 1125 m2 a v budoucnu je možné využít plochu pro dvougenerační bydlení.

Dům je částečně obyvatelný, je patrový a zděný. Vytápění na tuhá paliva, voda obecní, kanalizace není. Průčelí s ochozí je vhodné zachovat. Objekt doplňují seníky, chlévy, garáž a účelový sklep. Na prostorném dvorku najdete i malou zahrádku, prostorná zahrada za objektem byla v minulosti využívaná jako orná půda, nyní také jako dětské hřiště.

Doporučuji také pro využití ekologické farmy, chalupy s nutnou rekonstrukcí nebo jako investici do budoucnosti vzhledem k rozsahu komplexu nemovitostí s polnostmi a s možností další výstavby.

Cena dohodou. 723 613 843

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu82526
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha1 125
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.