Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyV Středu, Praha - Vokovice

V Středu, Praha - VokoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Příjemný mezonetový byt 3+kk/T, celk. plocha cca 80 m2, orientace S-J, v cihlovém domě (malý prvorepublikový činžovní dům – pouze 4 byty) ve staré zástavbě Vokovic, vhodný pro 1-2 osoby (pár). Byt není vhodný pro větší počet osob / spolubydlení. Byt je po kompletní rekonstrukci (etážové plynové topení, nové rozvody), zařízený (kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči včetně myčky, koupelna s rohovou vanou). Dům po částečné rekonstrukci (střecha, rozvody).

V dolním podlaží bytu je kuchyně s jídelním koutem a obývací pokoj, v horním podlaží pak dva samostatné (neprůchozí) pokoje (jeden s malou terasou na J straně domu). V dolním i horním podlaží je koupelna i WC, tj. celkem jsou k dispozici 2 koupelny (2x sprch. kout, 1x vana) a 2x WC (odděleně od koupelen). Byt má i třetí podlaží s podkrovní místností - ta není obytná, lze ji ale využít pro občasné přespání návštěv či jako úložný prostor. Byt je zařízen - dvoulůžko, šatní skříň, noč. stolky, psací stolky, sedačka, knihovny, možno změnit dle dohody.

Velmi příjemná a klidná lokalita (mezi rezervacemi Divoká Šárka a Červený vrch, sportovní areál TJ Aritma, koupaliště Džbán). Výborné spojení MHD (400 m na metro A / tramvaj / bus stanice Nádraží Veleslavín), meziměstskou dopravou (autobusový terminál / vlakové nádraží Praha – Veleslavín) i autem (nedaleko ul. Evropská - rychlé spojení do centra, na letiště i na dálniční síť). Parkování je možné v modré (rezidentní) či smíšené zóně před domem a v bezprostředním okolí.

Přednostně dlouhodobý pronájem (smlouva na 1 rok, perspektiva min. 3 roky). Poplatky zahrnují spotřebu el. energie, vody a plynu (byt má vlastní měřiče) a odvoz odpadů (rozpočítává se dle počtu osob v celém domě), vyúčtovávají se 1x ročně dle skutečné spotřeby. Měsíční náklady při běžném užívání cca 2400 Kč plyn (topení + TUV), 1000 Kč elektřina, 600 Kč voda, 100 Kč ostatní (odpady, elektřina ve spol. prostorách domu). Při intenzivnějším využití (home-office apod.) adekvátně více.

Nastěhování možné od dubna 2022, prohlídky dle dohody. Primární kontakt prosím e-mailem a pouze od přímých zájemců – na maily RK nereaguji. Napište prosím pár slov o sobě a příp. dalších spolubydlících, vyhrazuji si možnost odpovídat pouze na nabídky, které se mi budou jevit perspektivní. Nabízím a očekávám korektní jednání. K bytu je řádná nájemní smlouva písemnou formou, platba nájmu převodem na účet, kauce, detaily smlouvy dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu82821
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Pastvinách
🚶 290 m (3 min)
PoštaPraha 65
🚘 2 136 m (5 min)
Obchod
🚶 270 m (3 min)
BankaCitibank
🚘 1 046 m (2 min)
RestauraceKaštan
🚶 37 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 484 m (6 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Charlotty Masarykové
🚶 309 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Vokovická
🚶 395 m (5 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚶 255 m (3 min)
Hřiště
🚶 76 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.