Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 122 m² bez realitkyArgentinská, Praha - Holešovice

Argentinská, Praha - Holešovice
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 082 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Majitel prodá půdní byt 3+kk o celkové velikosti 122 m2. Podlahová plocha bytu je 88m2 a dvě terasy dohromady o velikosti 34 m2 s krásným výhledem na město. Byt je zařízen kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči značky BOSCH a klimatizací. Koupelna je vybavena rohovou vanou i sprchovým koutem, toaleta je odděleně. V horním patře se nachází ložnice a dětský pokojem, z chodby je vstup na menší terasu o výměře 6m2, přes kterou se vstupuje na velkou terasu o výměře 28m2. Byt je nadstandardně vybaven velmi kvalitním a designovým nábytkem (možnost koupit i nezařízené). Byt je zabezpečen bezpečnostními dveřmi a alarmem, součást bytu tvoří vlastní kotel či světelná čidla. Tento byt nabízí vynikající bydlení a výbornou dopravní dostupnost do centra. V případě zájmu poskytnu další informace či foto. Rychlé jednání sleva, dohoda jistá.

The owner sells the attic flat 3 + kk on the total size of 122 m2. Floor space is 88 square meters apartment and two terraces on the combined size of 34 m2 with beautiful views of the city. The apartment is furnished kitchen with Bosch appliances and air conditioning. The bathroom is equipped with a corner bath and shower, toilet is separately. The upper floor of a bedroom and a children's room, the corridor is the entrance to the lower terrace area of 6m2, which is accessed through the large patio area of 28 square meters. The apartment is luxuriously fitted with high quality, designer furniture (to buy and unfurnished). The apartment is secured by a security door and alarm, part of the apartment is their own pot or light sensors. This apartment offers superb accommodation and excellent road access to the center. In the case of interest, provide additional information or photos. Swift action to discount a certain agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu82917
Dispozice3+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha122
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.