Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 198 m² bez realitkyZa kostelem, Tuchoměřice - Tuchoměřice, Středočeský kraj

Za kostelem, Tuchoměřice - Tuchoměřice, Středočeský kraj
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PROHLÉDNĚTE SI SVŮJ SEN – ARCH. STUDIE V CENĚ!

Představte si pohodové odpolední posezení na terase zalité sluncem, s výhledem na jižně orientovanou okrasnou zahradu a nedaleký les. Na terasu je přímý přístup z velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem s velkými francouzskými okny, takže v podstatě jde o součást Vašeho bytového prostoru. To vše v soukromí, neboť pozemek má velikost přes 1000 m2 a stromy po stranách tvoří přirozenou zelenou stěnu.

To může být výsledek rekonstrukce pěkného, udržovaného rodinného domu z konce 30. let, postaveného na jižně orientované, mírně svažité parcele o rozloze 1050 m2 v obci Tuchoměřice velmi blízko Prahy (30 min busem na metro), nabízející krásný výhled do okolní přírody a lesů.

Dům je plně podsklepený (92 m2), nabízí rozsáhlé úložné prostory.

Ve všech obytných místnostech a na verandě jsou nová plastová okna.

V přízemí (zast. plocha je 97 m2) se nachází obytná kuchyň, obývací pokoj, ložnice, komora (spíž), koupelna a samostatné WC. V mezipodlaží je další komora.

V 1. patře se nachází další pokoj (18 m2) a vstup na dvouúrovňovou půdu vhodnou k rekonstrukci na další pokoje, eventuelně lze celé 1. patro přebudovat na samostatnou bytovou jednotku o rozloze cca 36-60 m2.

Veškeré inženýrské sítě jsou na pozemku.

Součástí nabídky jsou 2 vizualizace možné budoucí podoby - moderní a mírně konzervativní. Obě shodně přidávají jižní terasu a zobytňují horní patro.

Možnost okamžitého nastěhování.

VIEW YOUR DREAM – ARCH. DESIGN PLANS INCLUDED!

Imagine relaxing on a sunlit terrace one late spring afternoon, enjoying a view of your southward oriented decorative garden and a nearby forest. You can access the terrace directly from your spacious living room with a kitchen corner through large French windows; the terrace thus virtually forms part of your living space. All that in a private setting as the plot is over 1,000 m2 large and trees on the sides form a natural green screen.

This can be the result of reconstructing a very nice, maintained family house built in the late 1930’s, situated on a southward oriented, slightly sloping land lot of 1,050 m2 in Tuchoměřice, a growing village very close to Prague (30 minutes by bus to the subway, 10 minutes to the airport). The house offers a beautiful view of the surrounding greenery and nearby forest.

The house has a full-size basement (92 m2), offering a plenty of storage space.

New insulated plastic-frame windows have recently been installed in all main rooms and in the veranda.

On the ground floor (built-up area of 97 m2) you will find a kitchen combined with a dining room, living room, bedroom, chamber (pantry), bathroom and a separate toilet. There is another chamber in the mezzanine.

The first floor includes another bedroom (18 m2) and access to a two-level attic suitable for the construction of mansard rooms; alternatively, the entire 1st floor can be rebuilt into a separate flat of some 36-60 m2.

Included are 2 versions of architectural visualizations of a potential future design of the house - one modern and one slightly conservative. They both add a southern terrace and a flat on the top floor.

Connections to all engineering systems are available on the land lot.

There is an old chateau overseeing the village, and close to it is one of the finest country-style French restaurants in the Czech Republic.

The house is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8299
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha198
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.