Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyNáměstí, Malovice - Malovičky, Jihočeský kraj

Náměstí, Malovice - Malovičky, Jihočeský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 863 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Zděná novostavba s terasou a vlastní zahrádkou. Nadstandarní prostory s eurookny a se dvěma vchody.Bezbarierový! Plně vybavená kuchyň(20m2) s linkou na míru(bílá bříza)a vestavnými spotřebiči.

Obývák s vchodem na terasu(26m2)plovoucí podlaha, ložnice francouzské okno s vchodem na terasu(20m2)plov. podlaha. Dětský pokoj(17m2)dřevěná podlaha(olše).Prostorná vstupní hala se dvěma vestavnými skříněmi(bílá bříza) a zrcadly.Skříně plně vybavené s poličkami a věšáky na lux a úklid. potřeby. V ložnici také dvě vestavné skříně s policemi a držáky na žehlení a zásuvný koš na prádlo. Kuchýň,hala,WC,koupelna dlažba.K bytu náleží oplocená zahrádka 26m2.Dům stojí v krásném klidném prostředí, ale občanská vybavenost je jen přes park.Ve městě je školka, škola a um.škola,zdravotní střediska,lékárna,knihovna,spořitelna,bankomat,pošta,městský a stavební úřad,nákupní středisko, koupaliště,tenis.kurty,sportovní areál.Vše dostupné do 20min.Okolí je rekreační oblastí.Vhodné pro výlety na kole (5km od města stojí zámek Hluboká n/Vltavou). Do krajského města je to 15km.Ideální spojení vlakem, každou hodinu jeden spoj. Cesta trvá 12minut.Autobusem a autem.Byt přejde v roce 2024 do osobního vlastnictví. Celkové měsíční poplatky jsou 5.500,-Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu83160
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha102
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.