Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyNepelova, Praha - Hloubětín

Nepelova, Praha - Hloubětín
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 728 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Slunný byt s výhledem do zeleně v novostavbě ve 3. podlaží, P9 Hloubětín. Osobní vlastnictví. Plocha samotného bytu je 78.9 m2 + plocha balkónu 7.9 m2 + plocha dvou sklepů je 3 m2 + kryté garážové stání. Byt je vybaven v nadstandardu – plovoucí podlaha, krásná koupelna se záchodem + druhý samostatný záchod, dřevěná eurookna. Orientace na jihovýchod. Příjemné okolí v zeleni se vzrostlými stromy. 30 minut tramvají na Václavovské náměstí, 10 minut na metro Palmovka. RK nevolat!!!

K nastěhování: 31/10/2008

Sunny flat with nice view to green parks. Flat is in 3rd floor in a new building builded in 2008. Location in Praque 9 – Hloubětín. Corporal possession. Size of flat is 78,9 m2 + size of balcony 7,9 m2 + size of two cellars is 3 m2 + enclosed parking place in the building. Above standard facilities – lamino floor with wood design, nice bathroom with WC, 2nd separate WC, wood windows. Pleasure environment with full-grown trees. South-east orientation. 30 minutes by tram to Venceslave square, 10 minutes by tram to Palmovka subway. Estate agencie, please, don´t call me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8327
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha93
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.