Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyZálesí, Praha - Braník

Zálesí, Praha - Braník
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt o velikosti 41 m2, dispozice 2+KK, DV (družstvo jednoho vchodu), ve čtvrtém patře, v ulici Zálesí, přímo u autobusové zastávky Novodvorská.

K bytu náleží komora na patře.

Byt po částečné rekonstrukci - nová vana, dlažba v koupelně, plastová okna, nová topení, nové rozvody vody a elektriky v mědi vč.pojistkové skříně. Byt má také vysoce bezpečnostní dveře od firmy Napako.

- možnosti parkování - v okolí domu, vždy dostatek míst k zaparkování v dlouhých ulicích u domu, či na parkovišti přes ulici Zálesí naproti domu, možno i přenechat parkovací místo na hlídaném oploceném parkovišti v bezprostřední blízkosti - cca 200 m od domu (měsíční poplatek 1200,- Kč)

- od kdy bude volný - volný téměř okamžitě, dle přání kupujícího. Byt potřebujeme užívat do 10.června. Poté je možno byt ihned vyklidit.

- jaké vybavení je součástí prodeje - zůstávají samozřejmě vestavěné skříně na chodbě, kuchyňská linka a skříňka v kuchyni, plynový sporák, regály v komoře. V kuchyni je přívod a odpad na myčku a zásuvka na připojení elektrického sporáku s vlastním jističem a v koupelně přívod a odpad k pračce. Možnost kabelové televize a internetu UPC.

- podlahovou plochu jednotlivých místností (obývací pokoj + kuchyňský kout - 19,84 m2, pokoj 10,9 m2, koupelna 2m2, WC 1m2, předsíň 5,86 m2, komora 1m2)

Panelový dům prošel kompletní rekonstrukcí - nová fasáda, vchodové dveře na čip, kamerový systém u obou vchodů, světlo u vchodů na čidlo, nový výtah, plastová okna, oprava společných prostor, střechy, nové zvonky a domovní telefon.

Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností, autobusová zastávka Novodvorská přímo před domem, výborné spojení do centra - 5 autobusů metro C Kačerov (8minut), 2 autobusy metro C Budějovická (10 minut), 3 autobusy metro B Smíchovské nádraží (15 minut). Přímo za domem dětské hřiště, školka. V blízkosti nákupní centrum Novodvorská Plaza, Kulturní centrum Novodvorská, Pošta, Albert, základní škola, Thomayerova nemocnice, Kunratický les a bohatá síť cyklostezek.

V plánu stavba metra D - Nemocnice Krč.

Měsíční poplatky činí pro dvě osoby přibližně 1800 Kč, zahrnují nájem, poplatky za vodu a topení, příspěvek do fondu oprav, úklid domu a odvoz odpadu.

Fotky na: http://picasaweb.google.cz/petulkacek/BytZalesi10745Praha4#

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu83342
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha41
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.