Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyU Dráhy, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

U Dráhy, Chýně - Chýně, Středočeský kraj
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej atraktivniho bytu 3+kk o velikosti 76 m2 s vlastni oplocenou zahradou 150 m2 v nizkoenergeticke novostavbe nachazejici se 5km od Zlicina. K bytu patri vlastni parkovaci stani. Na zahrade je terasa o velikosti 24m2, pripaveny jsou i zaklady pro zahradni domek.

V byte je nadstardne zarizena nova kuchyn znacky Gorenje, vestavene spotrebice: mycka Bosh, indukcni deska Baumatic, trouba Wirpool, mikrovlnka Baumatic a velkoobjemova lednice LG . V byte je komora s vestavenymi policemi, vestavene skrine se zrcadlem v loznici, koupelna s vanou je vybavena prackou LG. Orientace bytu na vychod a zapad (zahrada). Vyborna dostupnost do Prahy, 10 min. od metra a nakupniho centra Metropole Zlicin. Byt vhodny pro mladou rodinu s detmi. V obci je i materska skolka.

A new attractive flat in recently erected building, 3 rooms, area 76 m2 very close to Prague only 5 km from Zlicin. In addition there is a garden with 150 m2 and a terrace 24m2 together with fundamentals for a garden house. Own parking space. Further to the flat beholds completely furnitured kitchen with built-in appliances, closet with built-in cabinets. Orientation East and West (garden). Excellent accessibility, 10 minutes from metro station and shopping centre Metropole Zlicin. Flat is very suitable for a young family, in the town you can find also a kinder garden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8337
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha76
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.