Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyJičínská, Praha - Žižkov

Jičínská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pěkný světlý pronájem 2+kk/komora v cihlovém domě u žádané rezidenční čtvrti Vinohrady u metra A a Paláce Flora. Slunný tichý byt má okna do vnitrobloku, neprůchozí pokoje, sklep, parketové a plovoucí podlahy a je vymalovaný hřejivými pastelovými barvami. Vybaven ledničkou, pračkou i nábytkem. UPC pro satelit a rychlý internet. Ideální dopravní spojení po celé Praze, perfektní zázemí obchodů a služeb v těsné blízkosti.RK ne! Volný od 1.8.

Nice light rental of 2+kk/chamber in a brick house by the xclusive residential area Vinohrady by green metro A and Palace Flora. This sunny calm apartment faces the yard, has separated room entrances, a cellar, wooden floors and it is painted with warm pastel colors. Washmachine, fridge and furniture are included. UPC for satellite and fast internet. Ideal connection to whole Prague, perfect background of shops and services all around.Available from beginning of August.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu83777
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha50
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.