Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 12 m² bez realitkyElišky Peškové, Praha - Smíchov

Určeno ke spolubydlení
Elišky Peškové, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné7 700 Kč


Nabízíme k dlouhodobému podnájmu plně zařízený neprůchozí pokoj v 3+1 bytě po rekonstrukci (2 roky). V bytě jsou k dispozici: lednička, pračka, sporák, vysavač, žehlička a veškeré nádobí. Byt se nachází na ulici Elišky Peškové, cca 5 min. od metra Anděl (B), 2 bloky od Vltavy a 10 min pěší chůze od Malostranského nám. Nájemné je 7.700 Kč měsíčně včetně vysokorychlostního internetu. V bytě bydlí 2 pohodové dívky ve věku 26 a 30 let - Češka a Makedoňanka - možnost mluvit anglicky. Jedna bývá částo mimo na sl. cestách. V případě zájmu mě kontaktujte na: ityyy@seznam.cz

Fully furnished room just nearby Petrin and Ujezd, 5 min to the metro station Andel (metro line B) and 2 blocks to the Vltava river. Price is 7 700 KC per month including high speed wireless internet access and charges. Available for longer term immediately (14 June) in the 100 sqm renovated apartment 3+1. We are 2 girls (1Czech, 1 Macedonian) living in the apartment, liking international environment, speaking English. We prefer foreign girl working here in Prague. If you are interested just feel free to contact me: ityyy@seznam.cz .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu83868
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha12
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.