Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 176 m² bez realitkynení zatím, Sojovice - Sojovice, Středočeský kraj

není zatím, Sojovice - Sojovice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím nový rodinný dům v obci Sojovice u Prahy do pronájmu (min.12-24 měsíců).Dům je tvořen v přízemí dispozičně - kuchyň,jídelna,obývák,koupelna,chodba, předsíň,Wc,spíž,kotelna-pracovna,garáže,terasa.V podkroví se nachází chodba, 3 pokoje, wc a koupelna. Dům má k dispozici garáž pro 2 auta, pracovnu a kotelnu. K dispozici je velká zahrada o rozloze 700 m2....!!!Terasa je 36 m2 a vstup je z obývacího pokoje. Dům je postaven podle normy ZELENÝCH ÚSPOR ( 120mm zateplení fasády,podkroví zatepleno 260mm ISOVER, základy zatepleny + podlahy v přízemí a podkroví,garážové vrata jsou zatepleny 55 mm od firmy Sun system. Okna a dveře provedeny v trojskle od Ri-oken, barva zlatý dub..). Vytápění je nízkonákladové-peletky!Prohlídka domu je možná kdykoliv..

I offer a new family house in the village near Prague Sojovice to rent (min.12 months, or for sale, according dohody.Dům is formed in the ground floor layout - kitchen, dining room, living room, bathroom, hall, hallway, WC, pantry, terasa.V floor is a corridor, 3 bedrooms, toilet and bathroom. The house has a garage for 2 cars, boiler room and study. There is a large garden area of ​​700 m2 ....!!! Terrace is 36 m2 and input from the living rooms. The house is built according to GREEN SAVINGS (120 mm insulation of facades, roof insulation 260 mm ISOVER, foundations insulated floors + ground floor and attic, garage doors are insulated 55 mm from the Sun's system. The windows and doors made ​​of triple-Ri from windows, golden oak color ..). Heating is low-pellets! Completion of construction and inspection 06/06/2012, possible sale of the house is July 1, 2012 (photos, or tour the house is possible at any time ).......

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84048
Dispozice4+kk
Podlaží2
Plocha176
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.