Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1322 m² bez realitkyZelená, Horní Jelení - Horní Jelení, Pardubický kraj

Zelená, Horní Jelení - Horní Jelení, Pardubický kraj
Cena530 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek v Horním Jelení. Plocha 1322 m2, cena 530 Kc/m2, celkem 700 000 Kc. Pozemek je připravený pro výstavbu rodinného domu. Stavební parcela má vhodný obdélníkový tvar. Parcela je dobře dostupná z místní komunikace, kde jsou veškeré inž. sítě - kanalizace, elektro, voda, plyn. Jedná se o lokalitu se zahájenou a dále pokračující výstavbou nových rodinných domů. Dobrá dopravní dostupnost do Holic, Chocně, Hradce Králové

(28km), Pardubic (25km) a Ústí nad Orlicí (29km). Pozemek se nachází na okraji obce v blízkém sousedství rozsáhlých lesů. Z pozemku je krásný výhled přes široké údolí až na Orlické hory. V místě je základní občanská vybavenost (obchod, škola...).

I would like to offer a building site in Horni Jeleni suited to family house construction. Total area of parcel is 1322 m2 and is of rectangle shape. The price is 530 CZK/m2, i.e. 700 000 CZK. The site is well accessible from a local communication, where all engineering networks are prepared - canalization, electricity, water, gas. Build-up of new family houses has began in this area. Good traffic accessibility of nearby cities - Holice, Chocen, Hradce Kralove (28km), Pardubice (25km) and Ustí nad Orlici (29km). Parcel is located at the edge of city in neighbourhood of large forests. The parcel affords a beautiful view of surrounding landscape with a wide valley and Eagle Mountains beyond. Basic civil amenities (shop, school...) are available in the city.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84051
VlastnictvíOsobní
Plocha1 322
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.