Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyMalá Morávka, Malá Morávka - Malá Morávka, Moravskoslezský kraj

Malá Morávka, Malá Morávka - Malá Morávka, Moravskoslezský kraj
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 v horském rekreačním středisku MALÁ MORÁVKA - KARLOV POD PRADĚDEM. Byt je v zateplené třípodlažní bytovce z roku 1976. Světlý byt má samostatné vstupy do všech tří pokojů a kuchyně, obývací místnost s dvojitými dveřmi míří na jihozápad, za oknem lodžie 6m2. Byt má samostatné měřáky na vodu a teplo, dům je vytápěn plynem. V prostorné chodbě je také vyzděná komora. Byt má 76 m2, lodžie dalíšch 6m2. V suterénu je sklep 2,5 m2 a další společné místnosti (společný sklep a kočárkárna). U domu je parkoviště.

Nachází se v Malé Morávce - Karlov pod Pradědem, největším středisku zimních sportů na Moravě. Přímo v obci je desítka vleků, nejbliží vzdálen 500 metrů. Dále je v obci obchod (7 dní v týdnu otevřeno od šesti do šesti), několik restaurací, pošta, obecní úřad, mateřská a základní škola. V k.ú. Malá Morávka je hora Praděd se zimním střediskem Ovčárna. Pět kilometrů je jsou lázně Karlova Studánka s bazénem. Obcí projíždí spousta autobusových linek směr Jeseník, Olomouc, Bruntál.

3+1 flat in a three storey house of flat situated in Malá Morávka - Karlov pod Pradědem (Jeseníky Mountains). All the three rooms, kitchen and dressing room has its own doors from a hall. The flat is bright and airy. There is central heating and cold and warm water measurers. The flat is partially furnished. The area of flat is 76 meters for rooms and 6 meters for loggia.

The block of flats is situated in a upland surrounded with woods and nature park Praděd - Jeseníky. There is very fresh air and five kilometers next to village are spa Karlova Studánka. In the village there are grocery store (opend 7 days a week, from 6 a.m. till 6 p. m.), there are pubs and restaurants, nursery and primary school.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84092
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha82
Podlaží1
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.