Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyPasecké náměstí, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky, Liberecký kraj

Pasecké náměstí, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč


Byt je zařízen moderním designovým nábytkem, pohodlnými pohovkami a křesly. Je zde dřevěné podlahy s podlahovým topením a vysoce kvalitní dřevěná okna v místnosti, aby se cítíte příjemný a teplý. Pro zábavu je zde TV se satelitním příjmem stovky českých i zahraničních televizních kanálů a rychlé Wi-Fi připojení k internetu.

Pohodlné anatomické matrace zajistí pevný a klidný spánek.Kuchyně je plně vybavena moderními spotřebiči: sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoří, lednicí a myčkou na nádobí. V koupelně je podlahové vytápění, přímé osvětlení nad umyvadlem, pračkou a sušičkou.

the apartment is furnished with modern designer furniture, comfy sofas and armchairs. There is wood flooring with underfloor heating and high-quality wooden windows in the room to make you feel cosy and warm. For entertainment, there is satellite TV with hundreds of Czech and foreign TV channels and a fast Wi-Fi internet connection.

Comfortable anatomic mattresses will ensure a solid and good night's sleep. The kitchen is fully equipped with modern appliances: a ceramic hob, an oven, a microwave, cooker hood, refrigerator and dishwasher. The bathroom has underfloor heating, direct lighting over the washbasin, a washing machine and tumble dryer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84283
Dispozice2+1
Podlaží8
Typ budovyOstatní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.