Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 74 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Krásný slunný byt po celkové rekonstrukci, 4. patro s výtahem. Nová, moderně vybavená kuchyň - myčka, lednička, elektrický sporák s digestoří. Nový plynový kotel, nové etážové vytápění. Dva průchozí pokoje s plovoucí podlahou. Prostorná koupelna s vanou a WC.

Výhodné položení bytu v centru Prahy, jen dvě minuty od metra Jiřího z Poděbrad, tramvajové linky 11. Tram 10 a 16 hned u domu. V blízkosti nákupního střediska Flora. Internet, TV, částečné zařízení nábytkem možné.

A beautiful sunny apartment after a total renovation in the popular Vinohrady district. Large new kitchen with all modern appliances. 2 walk through spacious rooms. Large bathroom with bath tub and WC.

Great location just 2 minutes from Jiriho z Podebrad metro station and tram 11. Tram 10, 16 just outside the door, in vicinity of the Flora shopping mall. Unfurnished, but furniture available on request, Internet, TV can be arranged.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84476
Dispozice2+1
Podlaží4
Plocha74
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.