Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 72 m² bez realitkyUniverzitní, Praha - Malešice

Univerzitní, Praha - MalešiceVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabídka pro Čechy a Slováky (ne cizinci, ne realitní kanceláře):

Pronajmu kompletně zařízený byt v Malešicích Praha 10 velikosti 1+kk 42m2 + 30m2 terasa v 1.patře novostavby z roku 2008. Byt je situován na slunnou stranu, ovšem s mírným stínem listnatých stromů. K bytu náleží prostorná 30m2 terasa, kde je možno v létě grilovat, na terase je k dispozici zahradní nábytek...

Dopravní dostupnost:

MHD zastávka je 50m od domu, 10min na metro Želivského.

Byt je kompletně a moderně zařízen, je zde vestavěné patro na spaní, rozkládací gauč, konf.stůl, křeslo, moderní kuch. linka, stůl pro 2, velká lednice, sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, pračka, televize, množnost připojení na ADSL internet (za příplatek).

Cena pronájmu je 10 000,- Kč měsíčně a služby se platí zálohově měsíčně 1500Kč/os. V těsné blízkosti domu je velký les vhodný na cyklovýlety, procházky se psem, rovněž tak je zde velký malešický park a i samotný dům se nachází v oblasti rodinných domů, kde je klid a mnoho zeleně. Vhodné pro malé děti, nebo i pejsky. Pes/kočka/jiný domácí mazlíček nevadí. Byt je k dispozici cca od listopadu 2010. Požaduji vratnou kauci dopředu = 1 měsíční nájem (10 000Kč).

PREFERUJI DLOUHODOBÝ PRONÁJEM (minimálně na 1 rok).

K dispozici jsou i úložné prostory přímo naproti bytu, jedná se o kočárkárnu, velmi prostorná, k odkládání kočárku, kola, lyží a pod. Parkování je přímo před domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84485
Dispozice1+kk
Podlaží1
Plocha72
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.