Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyNa Zahrádkách, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský kraj

Na Zahrádkách, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský kraj
Cena1 270 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 386 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


VELKÁ SLEVA! Prodám krásný a udržovaný družstevní byt 1+1 (kolaudace domu 2005) ve velmi klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností (škola, lékaři, obchod, restaurace, bazén, mhd, ...). Celková výměra bytu je 38 m2 + 25 m2 zahrádka, která je přístupná z obývacího pokoje. V bytě zůstane kuchyňská linka dělaná na míru s vestavěnými spotřebiči a vestavěné skříně v chodbě a v koupelně. NEPLATÍTE PROVIZI!!!! K nastěhování ihned!

Převod bezplatně do OV v roce 2024.

Buy a beautiful and sustained cooperative apartment 1+1 (approval of the house 2005) in a very quiet location with all amenities (schools, doctors, shop, restaurant, pool, public transport, ...). Total area of the apartment is 38 m2 + 25 m2 garden, which is accessible from the living room. The apartment features a kitchen unit with built-in appliances and closets in the hall and in the bedroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84574
Dispozice1+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha38
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.