Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 130 m² bez realitkyNa skalce, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

Na skalce, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu novostavbu rodinného domu na klidném místě, dispozičně 5+kk, moderní nízkoenergetoický dům, poplatky pouze za elektřinu dle elektroměru. V domě je vodovod z hlubinného vrtu. Dům má zařízenou kuchyni se spotřebičemi Baumatic, dům má 2 koupelny, v horní je vana, v dolní je masážní sprchový kout s parní saunou. Domu přísluší 2 prosklené balkony a zahrada 700 m2. Dům má teplovodní podlahové vytápění. V případě zájmu možno dovybavit dle dohody (satelit, internet, nábytek....cokoliv dle dohody)). Na pozemku možno postavit garáž , dle dohody mohu realizovat.

Rent family house in a quiet location, disposition 5 + kitchen, modern low-energy house, only charges for electricity by meter. The house has a water supply from a deep borehole. The house is equipped with kitchen appliances Baumatic, the house has 2 bathrooms, at the first flour is a bath, at the bassement is a massage shower with steam sauna. House the two glassed-in balconies and garden 700 m2. In the case of interest can be equipped according to the agreement. Inthe garden can build a garage, according to the agreement can be implemented.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84726
Dispozice5+kk
Podlaží2
Plocha130
VybavenoČástečně
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.