Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyKotlaska, Praha - Libeň

Kotlaska, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


BYT PŘÍMO NA METRU B PALMOVKA !!! Přímý majitel nabízí k pronájmu hezký, prostorný byt 1+KK v 1. patře cihlového domu v těsné blízkosti metra PALMOVKA viz. fotografie. Neplatíte provizi RK. Byt plně zařízen (plovoucí podlaha, obývací stěna, psací stůl, manželská postel, závěsy, skříně, lednička, pračka Whirlpool, kuchyň..). Není problém zajistit připojení na internet (kabeláž je v pokoji). Vybavení je nové, byt je po rekonstrukci provedené v r. 2008. V místě veškerá občanská vybavenost (3 pizzerie, školka, škola, Albert naproti domu cca 100 m, Billa, tenisové kurty, lékař, posilovna...). Před domem lze bez problémů parkovat, není modrá zóna. Před domem park. Okna do vnitrobloku, velmi klidný byt. Balkon v mezipatře viz. fotografie. Pouze dlouhodobý pronájem a pravidelně platící zájemce!! Byt je ihned k nastěhování. V bytě nechceme kuřáky a zvířátka. RK PROSÍM NEVOLEJTE!!!

FLAT SITUATED RIGHT ON METRO B PALMOVKA !!! Direct owner offers a very nice flat to let (one room + eating nook) in the 1st floor of brick house. The flat is at close quarters of the entrance in subway (B - Palmovka, 15 minutes to the centre). Bathroom and toilet are in extra rooms. You will not pay a commission to real-estate agent. The flat is fully furnished (floating floor, living-room suite, table, marriage bed, drapes, cases and wardrobe, fridge, washer Whirlpool, kitchen..). There is no problem to secure an access to internet. The furniture is new, the flat is after the reconstruction that was finished in 2008. At point you can find all the facilities (3 pizzerias, pub, stores, tennis courtes, fitness..). You can park your car without problems on park places near house (there is no "blue zone"). There is a garden across a street. The window leads to court - the flat is very calm. A balcony is in a mezzanine (see on the pictures). The flat is immediately available. We don´t wont the smokers and big animals in flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84794
Dispozice1+kk
Podlaží2
Plocha36
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.