Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 7+1 • 135 m² bez realitkyBerounská, Praha - Uhříněves

Berounská, Praha - Uhříněves
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Prodej 2 bytů RD a na jednom pozemku v atraktivní a klidné lokalitě v Praze Uhříněvsi po celkové rekonstrukci. Prodej od přímého majitele RK nevolat!!! Možno i na hypotéku. Volejte 721 997 798. Vice informací…

1. RD BYT – 2 x koupelny, 2 x WC, 1 Kuchyně, 2 pokoje v 1NP, 1 pokoj v podkroví zateplený 4x střešní okno – možnost rozšíření, technická místnost – kotelna se zásobníkem. Všude kvalitní dlažba, nové el.rozvody, zabudované osvětlení, nový plynový kotel, nové topení, nová PVC okna a dveře, nové stropy. Dům je zateplený,nová omítka - imitace okenic, nová kanalizace, přímý vstup na terasu. Vhodné k trvalému bydlení v klidné likalitě s perfektní dostupností. Cca 90 m2 obytné plochy – možno rozšířit až na 140m2 . Dům není podsklepený. Cena za 1 RD 4 000 000,-kč.

2 RD - BYT– samostatná jednotka 1x koupelna s WC, 2x pokoj, patrové spaní . Nová dlažba a plovoucí podlaha, francouzská okna- světlý interiér. Studio napojeno na plynový kotel v RD, možnost krbu. Oddělená terasa. Vhodné k ubytování návštěv, popř. jako kancelář či ordinace v místě bydliště. Cca 45 m2 obytné plochy. Cena za studio 2 500 000,-kč nelze koupit odděleně.

Na pozemku je upravená zahrada, 2 x dřevěné terasy – mahagon , zahradní posezení, vl. studna. Dům je situován ve staré zástavbě bez rizika blízkého staveniště, či hluku, klidná ulice, příjemné soukromí – dům může být využíván i bez nutnosti chození do schodů . MHD bus 100m - 2 zast. na metro, 300m nádraží na PID, parkování na dvorku či před domem bez problémů.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8480
Dispozice7+1
Typ budovyOstatní
Plocha135
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.