Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyČimická , Praha - Kobylisy

Čimická , Praha - Kobylisy
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Prostorný třípokojový byt se dvěma koupelnami a balkónem k dispozici v nově zrekonstruovaném domě. Byt je nevybavený, situovaný ve třetím patře domu s výtahem. Parkovací stání je k dispozici k pronájmu v garáži nebo na povrchu za bránou. Výborná dostupnost metrem: zastávka C Kobylisy je vzdálena jen 50m. Pokoje jsou neprůchozí, spojené chodbou.Preferuji dlouhodobý pronájem. Poplatky cca 1500 + el + plyn.

A spacey 3 room & 2 bathroom apartment with a balcony is available for rent in a newly remodeled house on namesti Kobylisy. The apartment is located in the third floor of the building with an elevator. Parking lot is available for rent either on surface (gate protected) or in the garage. Rooms are independent,connected by a hallway. Metro C Kobylisy is 50m away. Long term rent preferred. Utilities 1500 + el+gas

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84821
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha72
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.