Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 73 m² bez realitkyBešůvka , Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Bešůvka , Brno - Žebětín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Pronájem slunného bytu s balkonem a zastřešeným parkovacím stáním (73m2, 3p/3 cihlové novostavby, bez výtahu) v Brně Žebětíně (ul. Bešůvka). Bytový dům je umístěn v krásné okolní přírodě v blízkosti lesů. Bytová jednotka je částečně zařízená – kuchyňská linka s troubou, mikrovlnná trouba. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel se zásobníkem. Byt disponuje uzavíratelnou šatnou, prostornou koupelnou a balkonem s výhledem na protější kopce. K bytu náleží komora (2,4m2) umístěná na patře. Dále je možné využívat kočárkárnu v přízemí. ADSL internet. Dovybavení bytu je možné s úpravou měsíčního nájmu.

Dopravní dostupnost: Doprava je zajištěna autobusem č.52, který jezdí z Bystrce ZOO přes Žebětín na Mendlovo náměstí a zpět. Zastávka autobusu je cca 5min od domu. Délka cesty na Mendlovo náměstí se pohybuje od 16 do 20min (viz http://www.jrbrno.cz/10520000, Bohunická nemocnice 17-25 min, přestup na č.50). Výhodou je dobrá dostupnost dálnice D1.

Jedná se o pronájem přímo od majitele bez platby PROVIZE. Požaduji však vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nájemní smlouva se sjednává na dobu jednoho roku (s možnosti prodloužení).

Byt je vhodný pro studenty, pracující, manažery nebo rodinu (preferenčně nekuřáky).

Volný ihned.

Měsíční nájemné: 9 000 Kč + inkaso 2 900 Kč (1x ročně vyúčtování)

I offer a new three bedroom apartment with balcony (73m2, 3rd floor, no lift) and car parking lot for rent. The flat is situated in a pleasant location Brno-Žebětín in close proximity to forests and Brno dam, offering possibilities for hiking, biking, camping, etc. The flat is only partially equipped. (Further equipment possible with appropriate rent payment increase). Beside separate spacious bathroom and toilet-room, the flat contains a dressing room. A small room (2,4m2) on the corridor may be used as a storage room. Furthermore, there is also possibility to use a storage room in the basement. The flat is connected to internet via ADSL.

The flat is suitable for students, working people, managers or a family (preferably non-smokers).

Public transportation: Bus no. 52 connects Žebětín with the city center. The bus needs app 16-20 min to reach Mendel square and about 17-25min to Faculty Bohunice Hospital (see http://www.jrbrno.cz/10520000). Highway D1 is easily accessible.

The flat is available instantly.

Monthly rent payment: 9 000 Kč + services 2 900 Kč

Refundable caution money: 11 900 Kč

Contract duration: 12 month (prolongation possible)

Communication in English possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84826
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.