Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 4500 m² bez realitkyJiřičná, Petrovice u Sušice - Jiřičná, Plzeňský kraj

Jiřičná, Petrovice u Sušice - Jiřičná, Plzeňský kraj
Cena10 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 43 142 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Objekt vznikl adaptací objektu původní tvrze ze 16.století, která byla v 17. století přestavěna na zámeček, k němuž byla v letech 1719-1722 dostavěna kaple.Penzion nabízí apartmán,dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, ledničku, možnost připojení na internet a zapůjčení TV. Hostům je k dispozici společenské místnosti se satelitní TV, barem, vlastní parkoviště.

Located at Jiřičná, about 8 km from Sušice. It is situated in one of the most beautiful areas of the Šumava Mountains. The origin of the former fort dates to the 16th century. In the 17th century, the fort was rebuilt to create a little castle, to which a chapel was added in 1719-1722.The boarding house offers an apartment, double bedrooms and three-bedded bedrooms with the possibility of adding extra beds. All rooms have their own bathroom, a refrigerator, telephone and TV. A social room with two satellite TVs, parking place.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84897
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha4 500
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.