Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyŠtúrova, Praha - Krč

Štúrova, Praha - Krč
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 721 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Základní informace:

Lokalita: Praha 4 – Krč, Štúrova 1153

Typ vlastnictví: Osobní

Dispozice: 1+1/L, komora

Plocha: 42m2 (35m2 byt + 7m2 lodžie)

Orientace: Východ, výhled do zeleně a klidné části

Patro: Přízemí / 9

Rok výstavby/rekonstrukce: 1967/2005

Zařízení: Kuchyňská linka se spotřebiči

Připojení k internetu: Možnost UPC nebo WiFi

Cena: Kč 1.800.000,--

Popis:

Malý útulný byt v osobním vlastnictví se skládá z obýváku, kuchyně, koupelny s toaletou a sprchovým koutem, chodby a lodžie. K bytu náleží také komora, která leží mimo byt – na společné chodbě. Okna z obýváku a kuchyně jsou orientována do lodžie, která je situována do vnitrobloku směrem na východ s výhledem do zeleně a klidné části vnitrobloku. Lodžie je zamřížovaná, přístupná z obýváku. Byt je po celkové rekonstrukci v roce 2005 a nachází se v přízemí devítipatrového panelového domu ve Štúrově ulici č. p. 1153 z roku 1967 s výtahem. Má vyzděné jádro tvárnicemi YTONG 10cm, nové podlahy - v obýváku plovoucí, na chodbě, v koupelně a v kuchyni je dlažba. V celém bytě jsou nové stropy tvořené sádrokartonovými podhledy. Nové jsou také rozvody elektřiny, vody a odpadu. Přípojka elektřiny je jednofázová. V celém domě jsou nové stoupačky v plastovém provedení. Přípojka plynu je ve stoupačkách, ale není využita. Okna jsou rovněž nová, plastová se žaluziemi. Vytápění bytu je ústředním dálkovým topením se dvěma radiátory umístěnými v kuchyni a obýváku. Dům prochází v současné době zateplením. Západní strana domu má již hotové nové zateplení, vyměněná okna ve společných prostorách a nové vchodové dveře. Zateplení východní strany domu se připravuje. V bytě je třeba osadit koupelnové dveře a závěs do sprchového koutu. Kuchyně je zařízena jednoduchou kuchyňskou linkou, sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou a malým stolkem. Na chodbě se nachází místo pro pračku s přípojkou vody, elektřiny a odpadu. V obýváku je příprava pro domácí kino. V komoře jsou odkládací police. Přístup k bytu je přes uzamykatelnou chodbu. Do bytu není zavedena žádná telekomunikační linka. Přípojka internetu může být realizována pomocí bezdrátového spojení WIFI nebo kabelovou přípojkou UPC. Poplatky se pohybují kolem 2.000,--. V domě je dobře fungující společenství vlastníků. U domu je bezproblémové parkování na nehlídaném neplaceném parkovišti. V blízkosti domu je zastávka Zálesí (cca. 5 min. na metro Kačerov, cca. 20 min. na metro Smíchovské nádraží, výborná dostupnost je i v nočních hodinách). Dále je nedaleko školka, základní škola, prodejna Albert a další občanská vybavenost.

Financování:

Koupi bytu je možné financovat z hypotečního úvěru. K dispozici je několik měsíců starý odhad tržní ceny ve výši Kč 1.450.000,--, který je možné nechat aktualizovat.

Nabídka není určena pro realitní kanceláře ani realitní makléře.

K nastěhování: 1/4/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8492
Dispozice1+1
Typ budovyOstatní
Plocha42
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.